zaterdag 23 oktober 2021
Giulia 1600 Super 1967

Helaas voor u deze Alfa Romeo is verkocht  !!

Van een klant hebben we te koop een Giulia Super uit 1967 een zogenaamde "Bol d'Oro" De uitvoering is te herkennen aan het gouden bolletje met Alfa Romeo logo op de C-stijl. Verder heeft hij chrome lijsten langs de voorruit, de dorpels en op de motorkap. De grille is de mooie compleet rvs variant met het gedeelde hart.

De kleur is groen en de kleur van het interieur Creme met zwart. De deurpanelen zijn origineel en in goede staat, er zijn period kuipstoeltjes geplaatst en aan de achterkant is in plaats van een achterbank het geheel bekleed met zwart skai.

De Giulia staat op verhoogde veren met gele koni schokdempers en is redelijk stug afgesteld. De motor is een Savali getunede 1600 met hoge compressiezuigers, speciale nokkenassen en een verlicht vliegwiel. De koppeling en drukgroep zijn recent door ons vervangen als ook de startmtor en koppakking.

De carosserie is nog geheel origineel een hard. aan de achterzijde zijn aan beide kanten 2 plekken die gelast moeten worden, dit kan eventueel door ons verzorgd worden.

Een erg leuke en snelle Giulia in de juiste uitvoering. Is goed bruikbaar voor historische rally's of gewoon lekker toeren.

 

 

 

 

 

 

 

Deze auto staan momenteel bij ons in opslag, als u de auto wilt bekijken graag even van te voren een afspraak maken dan zorgen we dat de auto in de werkplaats aanwezig is.