zaterdag 23 oktober 2021
Giulia Sprint GTA racer

Voor een klant die erg graag wil beginnen met racen. Verzorgen we de gehele techniek van zijn nieuwe Bertone GTA replica racer.

De carosserie en rolkooi zijn door collega bedrijven gebouwd, de motor, versnellingsbak, differentieel, onderstel en remmen worden bij de 105 workshop verzorgt. De basis is een prachtige brievenbus koets in de authentieke kleur Blueette. Geheel doorgelast en voorzien van een gelaste rolkooi.

Het differentieel is geheel gereviseerd en voorzien van de juiste overbrengverhouding en een nieuw sper differentieel. Ook de versnellingsbak is gereviseerd en voorzien van een korte 5e versnelling.

De ingredienten voor de motor....

Het inderstel is voorzien van speciale bussen, Doorboorde en dus verlichte draagarmen en 50 voudig verstelbare Intrax schokdempers.

Aangezien het een auto is met staande pedalen heeft hij standaard een enkel remsysteem. Voor het racen is het wenselijk om dit om te bouwen naar een gescheiden systeem, hiervoor gebruiken we 2 cilinders ipv 1.  De buitenkant ook geheel gespoten bij Carl's Classic Car Factory

Binnenkort meer....

 

Electra geheel custommade voor deze auto. En uiteindelijk afstellen op de rollenbank.